Evenimente viitoare

Loading Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Seri franceze la Club Control

Muzică

Muzica contemporană franceză este invitata de onoare a Clubului Control din București, în deschiderea Sezonului România-Franța.

 

Informations

18/04/2019 - 06/06/2019


Club Control Str. Constantin Mille 4
București


https://www.control-club.ro/

1 Les Négresses Vertes

Muzică

Club Control închide sezonul de concerte pe 6 iunie cu legendarii Les Négresses Vertes, nelipsiți din playlistul petrecerilor The Great Rock`n Roll Circus și Indie Invasion care au cucerit publicul bucureștean de “alternative” în primii ani de existență a clubului.

Les Négresses Vertes este una dintre cele mai longevive trupe franțuzești, având un sound extrem de personal, născut în periferiile Parisului, un fusion de world music vibrant condimentat cu gypsy punk sau altenative rock.

Les Négresses Vertes concerteazã în premieră în București, în club Control, cu ocazia turneului aniversar care celebrează 30 de ani de la albumul lor de debut „Mlah”. Hit-uri precum „Voila L’ete”, „Zobi La Mouche”, „Apres La Pluie”, „Sous les Soleil de Bodega” și aparițiile lor live fascinante, i-au transformat într-unul unul dintre grupurile iconice din întreaga lume, propulsându-i spre toate festivalurile relevante chiar de la începutul anilor ’90. Oricine a fost la concertele lor a rămas impresionat atât de fuziunea muzicală și umană de pe scenă, cât și de energia debordantă și libertatea cu care membrii trupei se exprimă.

Informations

06/06/2019 - 06/06/2019


Club Control Str. Constantin Mille 4


https://www.facebook.com/events/386278442098795/

2 Theo Lawrence & The Hearts

Muzică

Trupa înființată la Gentilly reușește un camuflaj perfect datorită vocii remarcabile a lui Theo Lawrence și a influențelor soul & blues, îmbrăcate în Southern rock à la Black Keys, executate precis și seducător. Ajung la București pentru promovarea albumului de debut Homemade Lemonade, care a fost remarcat dincolo de granițele francofone.

Informations

18/04/2019 - 18/04/2019


Club Control Str. Constantin Mille 4


https://bit.ly/2U0eOhZ

3 Malik Djoudi & Grand Blanc

Muzică

 Malik Djoudi

Noua senzație electro-pop, Malik Djoudi a convins pe toată lumea cu albumul său de debut, Un, lansat acum doi ani, elegant și fragil, dar mai ales vibrant. Noul său disc, Cinq 7, iese în primăvara acestui an și e mixat de Ash Workmann, care a mai lucrat, printre alții, cu Metronomy sau Christine and the Queens.

Grand Blanc

Trupa din Metz a cucerit internetul mai întâi cu „L’amour fou”, cel mai percutant și molipsitor single al lor. În același timp, au impresionat datorită celor două albume cu alonjă, Mémoires Vives și Image Au Mur: primul, exercițiu seducător în cold wave, al doilea mai organic și expansiv în teritorii precum neo-folk sau blues.

 

Informations

21/04/2019 - 21/04/2019


Club Control Str. Constantin Mille 4


https://bit.ly/2YMhX8O

4 Guillaume Perret

Muzică

Saxofonistul francez este unul dintre cei mai fresh instrumentiști europeni, greu de încadrat într-un singur gen muzical, curajul său artistic purtându-și audiența prin teritorii necartografiate. Jazz, funk și metal se amestecă într-un univers cinematic care solicită toate simțurile publicului.

 

Informations

22/04/2019 - 22/04/2019


Club Control Str. Constantin Mille 4


https://bit.ly/2Uni8sP