Evenimente viitoare

Loading Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

B-Fit In The Street!

Circ & Artele străzii, Teatru & Dans

Inaugurat în 2008, Festivalul Internațional de Teatru de Stradă București – B-FIT in the Street! este singurul festival internațional de teatru de stradă din București. Un eveniment mereu surprinzător, în care acrobații și dansatorii iau străzile Capitalei la pas și interacționează cu publicul. Costumele colorate și personajele de poveste creează o atmosferă feerică ce schimbă ritmul cotidian și stârnește admirația trecătorilor. Zone precum Piața George Enescu sau Piața Universității devin imense scene urbane pentru decoruri fantastice și efecte speciale care îți taie respirația.

În perioada 12 iulie – 14 iulie 2019, Primăria Municipiului București, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, organizează a XI-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru de Stradă București – B-FIT in the Street!, singurul festival internațional de teatru de stradă din capitală, la care participă anual zecii de mii de oameni.

Festivalul își propune să anime străzile Bucureștiului și să creeze un spațiu de interacțiune între locuitori, turiști, artiști și oraș prin intermediul artei ce funcționează în afara limitelor de limbă și vârstă. Ce-a de-a 11-a ediție B-FIT in the Street! aduce la București spectacole de teatru de stradă, dans contemporan, acrobații la înălțime, acrobații pe catalige și o paradă la care sunt invitați să participe atât artiștii, cât și spectatorii.

Festivalul va avea loc în centrul Bucureștiului, în diferite locații pe traseul Căii Victoriei, între Piața „George Enescu” și Centrul istoric și se va bucura de participarea unor artiști și trupe din mai multe țări europene, printre care: Franța, Olanda, Marea Britanie, Germania, Belgia și altele.

Informations

12/07/2019 - 14/07/2019


București București


www.fitsb.ro