Evenimente viitoare

Loading Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Festivalul Circulation(s)

Arte vizuale & Creație Digitală

„Circulation(s)” este un festival de fotografie organizat de Asociația Fetart și dedicat artiștilor tineri din Europa. Evenimentul, organizat la Paris începând cu anul 2011, propune o nouă perspectivă asupra artei contemporane. De-a lungul celor opt ediții, expozițiile au fost vizitate de peste 266.000 de persoane.

Cu ocazia Sezonului România-Franța 2019, Asociația Fetart în parteneriat cu Institutul Francez și Expo Arte organizează, în premieră în România, o ediție specială a Festivalului „Circulation(s)”. În perioada 19 iunie și 14 iulie, vor expune la București opt fotografi din străinătate, iar o serie de evenimente conexe vor completa programul.

Centrul Cultural Expo Arte are drept obiectiv promovarea artelor vizuale prin intermediul unui limbaj contemporan, accesibil mai multor categorii de public. Prezența în cadrul unor evenimente de amploare, la nivel internațional, și parteneriatele cu instituții importante de peste hotare este unul dintre dezideratele Expo Arte.

În acest context, prezența în cadrul Sezonului România-Franța 2019 și organizarea unui eveniment cultural de amploare, în parteneriat cu un festival de renume din Paris, se pliază perfect strategiei culturale pe care Expo Arte și-o propune. Expo Arte promovează arta de calitate, schimburile culturale și un limbaj vizual accesibil unui public european.

Foto: Jreugh_Preview Festival 2018

Informations

19/06/2019 - 14/07/2019


Rezidența BRD Scena9 Str. Ion Luca Caragiale 32
București