Evenimente viitoare

Loading Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Concerte Arthur H

Muzică

În cadrul Sezonului România – Franța, Institutul francez din România l-a invitat pe Arthur H la București pentru a prezenta două evenimente. Autor, compozitor și interpret, Arthur H se afirmă pe scena muzicii franceze încă de la începutul anilor 1990. Artist singular, alternează genurile muzicale, trecând de la rock la jazz, neocolind nici zonele electro, blues și funk și manifestând un interes pronunțat pentru lirism și poezie.

În cadrul demersului liric de (re)descoperire a poetului de origine română, Gherasim Luca, Arthur H se dedică unui proces de decriptare, interpretare și renaștere a poeziilor. O primă ilustrare în acest sens a avut loc pe 4 februarie la Maison de la Poésie Paris. Performance-ul literar „Arthur H lit Gherasim Luca” organizat în cadrul expoziției dedicate poetului la Muzeul Național al Literaturii Române pe 6 mai, de la ora 20.00, se înscrie în continuarea acestui demers de (re)descoperire a operei poetului român. Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile, pe baza unei rezervări prealabile.

Pe 7 mai, la ora 19.30, publicul român este invitat să se lase purtat de vocea gravă și senzuală a lui Arthur H într-un concert excepțional, „Amour chien fou”, în Sala Studio a Teatrului Național din București. Concertul promite să dezvăluie un artist care va uimi prin unicitatea muzicii sale, aproape imposibil de clasificat, singura certitudine fiind că vocea lui reunește note de rock cu nuanțe de jazz, cu inserții de acorduri electro.

Informations

06/05/2019 20:00


Muzeul Național al Literaturii Române Calea Griviței 64-66 București


www.mnlr.ro


07/05/2019 19:30


Teatrul Național „I.L. Caragiale” București - Sala Studio Bd. Nicolae Bălcescu 2 București


https://bit.ly/2FVqoGp